Berättelser

Din väg mot personligt välbefinnande börjar här


Zinzino BalanceTest är ett torrt blodtest som du enkelt kan göra hemma. Testet tar mindre än en minut att göra, när analysen är klar kan du komma åt ditt resultat online via www.zinzinotest.com. Hela processen är anonym och testet analyseras på Vitas, ett världsledande DBS-laboratorium.

Ditt testresultat visar följande information:

  • Din omega-6 till omega-3 balans
  • Din omega-3 index score
  • Din skyddsprofil mot fettsyror
  • Ditt Cell Membrane Fluidity Index
  • Ditt Omega Brain Food Index
Testa dig

Våra test visar att 5 % av befolkningen har tillräckliga nivåer av omega 3 i sitt inledande test. Efter 120 dagar med Balance Oil har över 95 % fått mycket bra blodvärden.

Läs mer '' BalanceOil är Zinzinos unika, patenterade och synergistiska blandning av högkvalitativ essentiell fiskolja som är rik på omega-3-fettsyrorna EPA och DHA samt innehåller särskilt utvald extra virgin-olivolja med hög halt av polyfenoler.

BalanceOil ger de nivåer av omega-3 som krävs för att nå maximal hälsa. Dessutom innehåller den alla viktiga polyfenoler, och vitamin D3, som fyller flera olika funktioner i kroppen och hjälper till att hålla benstomme, immunsystem och nervsystem friska. BalanceOil hjälper inte bara till att förbättra testresultaten. EPA och DHA bidrar till normal hjärnfunktion och normal hjärtfunktion. Dessutom bidrar D3 till en normal immunsystem.
Läs mindre

BÖRJA BYGGA UPP KROPPEN REDAN IDAG

Förhindra nedbrytningen och skydda cellerna från att rosta (oxideras). Det här är vår bästsäljande BalanceOil Kit, som finns i flera olika smaker.

Få unik information om kroppens omega 6:3-balans och se dina personliga BalanceTest-resultat “före och efter”. Använd sedan Zinzino BalanceOil, en premiumblandning som innehåller naturlig fiskolja och är rik på omega 3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3 som skyddar cellerna från att rosta (oxidera), samt justerar kroppens omega 6:3-balans och hjälper hjärnan, hjärtat och immunförsvaret att fungera normalt.