Személyes beszámolók

A testi-lelki egészséghez vezető személyre szabott út itt kezdődik


A Zinzino BalanceTest egy otthon elvégezhető szárazvércsepp-vizsgálat. A névtelen teszt eredménye online érhető el, miután a Vitas, az egyik vezető DBS (szárazvércsepp teszteléssel foglalkozó) laboratórium kielemzi a beküldött mintát.

A tesztből a következő tudható meg:

  • A szervezetedben mi az omega-6 és omega-3 aránya
  • Az omega-3 indexen elért pontszámod
  • A vérzsírprofilod alapján várható védettség szintje
  • A sejtjeid membrán-fluiditási indexe
  • Az agyfunkciókat befolyásoló omega tápanyag-index
Rendeld meg a csomagod

Vizsgálataink szerint csupán az emberek 5 százalékánál kapunk kedvező értékeket az első teszt során. Miután a BalanceOil beiktatása mellett egy személyre szabott egészségmegőrző programot követnek 4 hónapon át, az emberek több mint 95 százaléka ér el kitűnő értékeket a második teszt során.

Ismerd meg a további részleteket! A BalanceOil a Zinzino egyedülálló, saját fejlesztésű, szinergikus keveréke, ami egyrészt kiváló minőségű, EPA és DHA omega-3 esszenciális zsírsavakban gazdag halolajból áll, másrészt pedig különleges, magas polifenol-tartalmú, extra szűz olívaolajból. Ez a leghatékonyabb esszenciális zsírsavakat tartalmazó szuper-formula.

A BalanceOil tartalmazza az optimális egészség eléréséhez szükséges mennyiségű omega-3 zsírsavakat. Ezenkívül nélkülözhetetlen polifenolokat, illetve D3-vitamint is tartalmaz, amelyek többféle funkciót is betöltenek a szervezetben, mivel segítenek megőrizni a csontozatod és fogazatod egészségét, továbbá támogatják immunrendszered és idegrendszered működését is. A BalanceOil hatására nem csupán a második teszt eredménye lesz jobb. Az EPA és a DHA is hozzájárul az optimális agyműködéshez és a normál szívműködéshez, miközben a D3 erősíti az immunrendszert. Mindez igen hatékony, „golyóálló” védelmet jelenti az egészséged szempontjából.

Kevesebb infó

KEZDD EL MÁR MA ÚJJÁÉPÍTENI A TESTEDET!

Állítsd meg a romlást, védd meg a sejtjeidet az oxidációtól. Ez a legnépszerűbb BalanceOil csomagunk, amely más ízekben is kapható.

Nyerjen egyedülálló betekintést szervezete omega-6:3 egyensúlyába, és nézze meg saját „előtte” és „utána” BalanceTest eredményeit. Kezdje el használni a vadon élő halak természetes forrásból származó, magas omega-3-tartalmú (EPA + DHA) olajának, az olívából kivont polifenoloknak és a D3-vitaminnak ezt a kiváló minőségű keverékét, ami a Zinzino BalanceOil, hogy megvédje sejtjeit a berozsdásodástól (oxidációtól), beállítsa a szervezetében az omega-6:3 egyensúlyt, illetve támogassa a normál agy-, szív- és immunműködést.